Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, ilçede görevli muhtarlarla düzenlenen geniş katılımı toplantıda buluştu. Muhtarları düzenlenen kahvaltı programında ağırlayan Yavuz, önemli konuları birebir görüşme şansı elde etti. Muhtarlarla kahvaltıda referandum ve ilçe sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunan Yavuz, sorun ve talepleri dinledi.

Referandum sürecinde parti olarak mahalle mahalle, köy köy halka giderek anayasa değişikliğini anlattıklarını muhtarlara aktaran Yavuz, ilçe olarak hedeflerinin 16 Nisanda geçmişe göre daha yüksek bir oy oranı yakalamak olduğunu kaydetti.

Muhtarlar derneği başkanının desteğiyle yapılan istişare toplantısında muhtarlarında referandum için kendileriyle hem fikir olduklarını belirten Yavuz, süreci çok çalışarak başarılı bir şekilde tamamlamak istediklerini dile getirdi.