Belediyemiz e-belediye Hizmeti Vermeye Başladı.

Belediyemiz  yapılan çalışmalar sonucu E-Belediye kapsamında interaktif belediyeciliği başlattı. Çilimli Belediyesi, 'E-belediye' ile belediyecilik hizmetlerini Internet ortamında 24 saat sunmaya başladı.

Belediyemiz tarafından yapılan çalışmalar sonucu, 7 Gün 24 Saat Belediye işlemlerinize ait Borç, Tahakkuk, Ödeme, Tahsilat, Arsa m2 Fiyatları, İnşaat Maliyetleri, Aşınma Oranları, ÇTV Bedelleri bilgileri sorgulanabilir , kredi kartı ile borcunu güvenli bir şekilde ödeme kolaylığına erişilebilir bir çalışma başlatıldı.

E- Belediye kapsamında Belediyemiz hizmetlerine ait detaylı bilgilere ulaşılabilir. Vergi borcu ödeme ve sorgulamasının yanı sıra, birçok teknik bilgiye de erişebilme imkanı sunan 'E-belediye' uygulaması ile vatandaşlar, 24 saat boyunca  http://www.cilimli.bel.tr/ adresinden tüm işlemlerini gerçekleştirme olanağına sahip olacaklar.

E- Belediye’nin hizmete sunulmasıyla ilgili olarak açıklama yapan Başkanımız Muhsin YAVUZ ,

Vatandaşların 7 gün 24 saat bu hizmet aracılığıyla belediyeye gelmeden işlemlerini çözüme kavuşturabileceklerini belirtti. Başkan Muhsin YAVUZ, ” E- Belediye hizmetimiz kısa bir süre önce vatandaşlarımızın hizmetine girmiştir.

Bu hizmetten sonra vatandaşlarımız birçok işlemini belediyemize gelmeden de çözüme kavuşturabilecekler.

Borç, Tahakkuk, Ödeme, Tahsilat, Arsa m2 Fiyatları, İnşaat Maliyetleri, Aşınma Oranları, gibi konularda E- Belediye hizmetimizden yararlanabilirler. Online ödeme imkanına sahip olacak olan vatandaşlarımız belediyemizin internet sitesinden E- Belediye hizmetine ulaşabilirler. Bu hizmetimiz 7 gün 24 saat vatandaşlarımızın erişebileceği şekilde dizayn edilmiştir. “ dedi.  Halkımıza hayırlı olsun.