Çilimli Belediyesi 200 öğrenci ağırladı

Düzce Genç Eller Derneği tarafından Ekim 2016'da başlatılan Okuduğun Şehri Tanıyormusun? Projesinin 6' ıncı gezisi gerçekleştirildi.

Çilimli Belediyesi'nin destekleri ile gerçekleştirilen geziye Düzce Üniversitesi'nde öğrenim gören 33 ilden 200 öğrenci katılım sağladı. Öğrenciler sabah saatlerinde ilçeye gelerek önce Bıçkıbaşı köyüne çıktı. Bıçkıbaşı köyünde Hızardere köyüne kadar Doğa yürüyüşü gerçekleştiren gençler daha sonra Tepeköy'e gitti. Tepeköy'de köylüler tarafından kurulan sehpalarda öğrencilerin kendi yemeklerini hazırladı. Yufka açan öğrenciler hem eğlendi hem öğrendi. Düzce'yi etkisi altına alan yağmur nedeni ile gezi yarım kalmasına rağmen gençler yağmurda doyasıya eğlendi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Düzce Genç Eller Derneği Başkanı Enes Bektaş:

' Gezimize Çilimli Belediyemiz ve Çilimli Belediye Başkanımız Muhsin Yavuz büyük destek verdi. 33 ilden 200 öğrenci ile Çilimli'nin doğal güzelliklerini gezdik. 6'ıncı gezimizi gerçekleştirmiş olduk. Şimdi önümüzde 12-13 mayısta Yığılca kampımız 14 Mayısta Akçakoca veya Kaynaşlı gezimiz ve 19 Mayısta da Düzce turumuz var. Bu gezi ile birlikte şu ana kadar 4 bin Düzce Üniversitesi öğrencisine Düzce'yi tanıtmaya çalıştık. Elimizden geldiğince bu gezileri yaparak ilimizi tanıtmaya çalışıyoruz. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz' dedi.