Yeni 25 Tonluk ve Mini Ekskavatörümüz İlçemize Hayırlı Olsun

Çevre Şehircilik Bakanlığı’na yapılan girişimler sonucunda 25 Tonluk Ekskavatör ve Mini Ekskavatörü hibe yoluyla belediyemize kazandırdık.

Belediyemizin destek talebi ve Belediye Başkanımız Muhsin YAVUZ’un yoğun çalışmaları sonucunda hibe olarak verilmesine karar verilen 25 Tonluk Ekskavatör ve Mini Ekskavatör iş makinelerimiz, 18 Aralık 2019 tarihinde Belediyemize ulaştı.

Yeni iş makinelerimizin teslim edilmesinin ardından açıklama yapan Belediye Başkanımız  Muhsin YAVUZ; “Göreve geldiğimiz andan itibaren araç filomuzu önemli ölçüde geliştirdik. Her fırsatta araç filomuzda bulunan ve ekonomik ömrünü dolduran araçların yenilenmesini ve araç filomuzda bulunmayan araçları filomuza katmayı başardık. Buna istinaden önemli eksiklerimizden olan Ekskavatör ve Mini Ekskavatörü araç filomuza katarak önemli bir eksiğimizi gidermiş olduk. Ben bu araçların Belediyemize hibe edilmesi sürecinde bizden desteklerini esirgemeyen Çevre Şehircilik Bakanlığımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Çilimli'de Bugün
Şu An 6